wie bent u?

U bent particulier of ondernemer en wilt uw zaken goed en efficiënt geregeld hebben, zonder dat u daarvoor de hoofdprijs hoeft te betalen. U wilt zo min mogelijk rompslomp en ziet een notaris misschien als iemand die je nu eenmaal in moet schakelen voor bepaalde transacties.

Wij zijn er voor u, dat spreekt voor zich, en proberen het u zo gemakkelijk mogelijk te maken, maar u bent ook iemand die begrijpt dat voor een soepel verloop van een transactie uw eigen medewerking is vereist, en dat het prettig werkt als iedereen zich aan de gemaakte afspraken houdt.
Meer wordt er eigenlijk van u niet gevraagd.

nu.notarissen legt zich vooral toe op gewone zaken, de overdracht van uw woning of appartement, het vestigen van een hypotheek daarop, het oprichten van een b.v. of stichting, het goed regelen van uw samenlevingsvorm of nalatenschap. Daarop zijn onze tarieven gebaseerd.

Is uw zaak gecompliceerder, erg specialistisch of zijn er internationale aspecten aan de orde, dan verwijzen wij u graag door naar ons hoofdkantoor Smith Boeser van Grafhorst notarissen in Haarlem (023 5319528; notarissen@sbvg.nl)