afspraak plannen

nu.notarissen biedt u de mogelijkheid om voor het tekenen van de akten van levering in combinatie met hypotheek, zelf een optie te nemen op een bepaalde datum en tijdstip. Een klik op de kalender op deze site toont u de data en tijdstippen waarop dit mogelijk is.

Voor een levering- en hypotheekakte plannen wij 45 minuten in, voor een hypotheekakte 25 minuten.

Een afspraak is altijd onder voorbehoud, omdat veel transacties afhankelijk zijn van door derden (banken) gehanteerde procedures en opzegtermijnen.

Wij streven ernaar uw wensen te vervullen, en bevestigen per omgaande of dit mogelijk is. Is uw voorkeur niet haalbaar, dan bieden wij u meteen een alternatief aan.

piek- en daluren; zelf uw prijs bepalen!

Op de kalender ziet u ook voor welke tijdstippen een korting, en voor welke tijdstippen een toeslag geldt. Een korting van 11 euro per akte krijgt u op de 2e en 4e donderdag van de maand; een toeslag van 75 euro geldt voor een levering- en hypotheekakte op vrijdagmiddag vanaf 12.30 uur, en op maandagavonden vanaf 17.00 uur tot 19.15 uur (laatste afspraak).


maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag
9:00 - 12:00 basistarief basistarief basistarief  €11 korting*  basistarief
12:30 - 17:00 basistarief basistarief basistarief €11 korting* €75 toeslag
17:00 - 19:15 €75 toeslag (gesloten) (gesloten) (gesloten) (gesloten)

*) op de 2e en 4e donderdag van de maand

formulier

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om uw afspraak te maken. Is uw voorkeur niet haalbaar, dan bieden wij u meteen een alternatief aan.

uw naam
e-mailadres
telefoonnummer
voorkeursdatum
voorkeurstijd
opmerkingen